Molenbergnatie

Print this page

News

Molenbergnatie Antwerpen zoekt Customer Service Representatives m/v!

Houd je van koffie? Of van nootjes en chocolade? Zin in een carrière in de logistiek? 

Molenbergnatie is momenteel één van ’s werelds belangrijkste ‘supply chain’ managers voor koffie, cacao, rijst en noten.
Molenbergnatie biedt u een brede waaier van diensten, waaronder forwarding, verwerking, de douane-aangifte, opslag en distributie van goederen en een compleet logistiek servicepakket, toegerust met de allernieuwste werkinstrumenten.

Momenteel zoekt Molenbergnatie actief naar dossierbeheerders (Customer Service Representatives) :

Je wordt opgeleid om het beheer van goederendossiers van klanten voor zowel inkomende-  als uitgaande goederenstromen te gaan opvolgen en het unieke logistieke aanspreekpunt van de klant te worden. Wij rekenen op je voor een vriendelijke en efficiënte communicatie met agenten, rederijen en transporteurs alsook correcte rapportering aan de klanten van alle genomen acties.  Verder ben je verantwoordelijk voor stockopvolging, registratie en bevestiging van aan- en verkopen, ordergave aan transporteurs en operationele diensten, ordergave voor opmaak douanedocumenten, het eigenhandig opmaken van eenvoudige douanedocumenten alsook voor het behandelen van staalaanvragen en –verzendingen, tot en met facturatie en klassement. Je bespreekt ook commerciële vragen met de senior dossierbeheerders.

We zoeken gemotiveerde en gepassioneerde M/V, met bachelor denkniveau.  Nederlands en Engels zijn vloeiend.  Goede beheersing van MS Office.  Eerdere ervaring in de maritieme wereld is een plus.

Lijkt het je wat?  Stuur nu je CV naar hr@molenbergnatie.com, met vermelding CSR.

Hopelijk zien we je snel in onze Campus Haven voor een lekkere tas koffie!

Certifications & memberships All our certificates